Τροποποίηση προσθεσμίας υποβολής αιτήσεων προσωρινής τοποθέτησης, απόσπασης και διάθεσης εντός ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ για το σχολικό έτος 2020-2021

Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 16:09

Σε εκτέλεση της εγκυκλίου 102027/ΓΔ5/30-07-2020 του ΥΠΑΙΘ, ως νέα καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής αιτήσεων προσωρινής τοποθέτησης,  απόσπασης  και διάθεσης εντός ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ ορίζεται η Τρίτη 11/8/2020 και ώρα 14:00.

Δικαίωμα υποβολής έχουν οι εκπαιδευτικοί που:

  •  βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ ή θεωρούν ότι είναι λειτουργικά υπεράριθμοι,
  • επιθυμούν απόσπαση ή διάθεση για συμπλήρωση ωραρίου εντός ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ,
  • έχουν αποσπαστεί από άλλο ΠΥΣΔΕ,
  • επιθυμούν απόσπαση ή διάθεση σε σχολικές μονάδες ειδικού τύπου (Μουσικό Σχολείο, Ειδικά Σχολεία, Τμήματα Ένταξης)

Η σχετική αίτηση που επισυνάπτεται, συμπληρώνεται και στη συνέχεια κατατίθεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επειδή, λόγω του πλήθους των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί ως σήμερα, αναμένεται σημαντικός αριθμός μετακινήσεων που θα δημιουργήσει νέα κενά, παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να δηλώσουν όλα τα σχολεία που επιθυμούν να τοποθετηθούν.

Οι εκπαιδευτικοί που έχουν ήδη υποβάλει αίτηση, υποβάλλουν εκ νέου μόνο σε περίπτωση που επιθυμούν να τροποποιήσουν τις αρχικές προτιμήσεις τους.