Δικαιολογητικά πρόσληψης και δήλωση προτίμησης αναπληρωτών ΔΥΕΠ

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 16:36

Παρακαλούνται οι αναπληρωτές που προσελήφθησαν με την υπ' αρίθμ. 170435/Ε1/16-12-2020 Υ.Α. στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης για απασχόληση στις Δομές Υποδοχής για την Εκπαίδευση των Προσφυγοπαίδων (ΔΥΕΠ) στο πλαίσιο υλοποίησης της Δράσης «Ένταξη Προσφυγοπαίδων, ηλικίας έως 15 ετών, στο Εκπαιδευτικό Σύστημα»

(α) να συμπληρώσουν και να αποστείλουν ηλεκτρονικά μέσω email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 18/12/2020 στις 10:00 π.μ. το επισυναπτόμενο δελτίο απογραφής και την δήλωση προτίμησης τοποθέτησης σε λειτουργικό κενό που επίσης επισυνάπτεται

(β) να αποστείλουν ηλεκτρονικά μέσω email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πρόσληψης που αναφέρονται στο αρχείο [ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ_ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.pdf]. Τα δικαιολογητικά αυτά θα παραδοθούν σε φυσική μορφή στη σχολική μονάδα τοποθέτησης με το άνοιγμα των σχολείων.

Όσοι προσληφθέντες δεν αποδέχονται το διορισμό τους και δεν θα αναλάβουν υπηρεσία, θα πρέπει να αποστείλουν σχετική υπεύθυνη δήλωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Απόφαση τοποθέτησης αναπληρωτών/ΕΕΠ ΠΕ23