Κενά αναπληρωτών αναπληρωτών Γ' φάσης, δήλωση προτίμησης και δικαιολογητικά (ενημερώθηκε)

Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2020 10:33

Ανακοινώθηκαν και τα λειτουργικά κενά Ειδικής Αγωγής

Ανακοινώνονται τα λειτουργικά κενά που αφορούν τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς της Γ΄ Φάσης και καλούνται να  συμπληρώσουν τη συνημμένη δήλωση προτίμησης μέχρι αύριο Πέμπτη 08-10-2020 και ώρα 10:00 και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στη ΔΔΕ Κορινθίας.

Θα ακολουθήσει η ανακοίνωση για τα λειτουργικά κενά εκπαιδευτικών Ε.Α.

 

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που προσλήφθηκαν στη Γ' φάση Αναπληρωτών να στείλουν συμπληρωμένο (μέσω email στο mail [στο] dide.kor.sch.gr) το αντίστοιχο επισυναπτόμενο δελτίο απογραφής. 

Κανένα άλλο δικαιολογητικό δεν αποστέλλεται απ' ευθείας στη ΔΔΕ. Η κατάθεση των λοιπών απαιτούμενων δικαιολογητικών θα γίνει αποκλειστικά και μόνο στο σχολείο τοποθέτησης με την ανάληψη υπηρεσίας.

Εντός της ημέρας ή το αργότερο ως αύριο το πρωι, θα ανακοινωθεί σε αυτή εδώ την ανάρτηση, ο πίνακας με τα διαθέσιμα λειτουργικά κενά με βάση τα οποία θα συμπληρωθεί από τους ενδιαφερόμενους η δήλωση προτίμησης που επίσης θα επισυναφθεί.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία εντός δύο εργάσιμων ημερών από την επομένη της ημερομηνίας τοποθέτησής τους σε σχολική μονάδα, σύμφωνα με την απόφαση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας. Δεν απαιτείται η προσέλευσή τους στα γραφεία της ΔΔΕ Κορινθίας.