Αναπληρωτές με τρίμηνες συμβάσεις: Υποβολή Δήλωσης Προτίμησης - Ενημέρωση για δικαιολογητικά πρόσληψης

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 11:43

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που προσλήφθηκαν την 16/10/2020 με τρίμηνες συμβάσεις να στείλουν συμπληρωμένο (μέσω email στο mail [στο] dide.kor.sch.gr) το αντίστοιχο επισυναπτόμενο δελτίο απογραφής ως και τη Δευτέρα 19/10/2020.

Κανένα άλλο δικαιολογητικό δεν αποστέλλεται απ' ευθείας στη ΔΔΕ. Η κατάθεση των λοιπών απαιτούμενων δικαιολογητικών θα γίνει αποκλειστικά και μόνο στο σχολείο τοποθέτησης με την ανάληψη υπηρεσίας. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το επισυναπτόμενο [Απαιτούμενα_δικαιολογητικά.zip]

Ανακοινώνονται τα λειτουργικά κενά καθώς και το έντυπο της δήλωσης προτίμησης που πρέπει να συμπληρωθεί και να κατατεθεί ηλεκτρονικά μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Τρίτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 π.μ.

Η ανακοίνωση των τοποθετήσων θα γίνει την Τρίτη 20/10 στο δικτυακό τόπο της ΔΔΕ Κορινθίας.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία εντός δύο εργάσιμων ημερών από την επομένη της ημερομηνίας τοποθέτησής τους σε σχολική μονάδα, σύμφωνα με την απόφαση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας. Δεν απαιτείται η προσέλευσή τους στα γραφεία της ΔΔΕ Κορινθίας.