Δικαιολογητικά πρόσληψης μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) κλάδου ΠΕ23-Ψυχολόγων

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 11:26

Παρακαλούνται οι αναπληρωτές/ΕΕΠ κλάδου ΠΕ23 που προσελήφθησαν με την υπ' αρίθμ. 161397/Ε4/25-11-2020 (ΩΤΛΗ46ΜΤΛΗ-Ο2Ψ) Υ.Α. στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ -Υποστήριξη σχολικών μονάδων ΕΠΑΛ»» για το διδακτικό έτος 2020-2021:

(α) να συμπληρώσουν και να αποστείλουν ηλεκτρονικά μέσω email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο μέχρι αύριο Πέμπτη 26/11/2020 το επισυναπτόμενο δελτίο απογραφής και την δήλωση προτίμησης τοποθέτησης σε λειτουργικό κενό που επίσης επισυνάπτεται

(β) να αποστείλουν ηλεκτρονικά μέσω email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πρόσληψης που αναφέρονται στο αρχείο ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ_ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.pdf. Τα δικαιολογητικά αυτά θα παραδοθούν σε φυσική μορφή στη σχολική μονάδα τοποθέτησης με την ανάληψη υπηρεσίας.

Όσοι προσληφθέντες δεν αποδέχονται το διορισμό τους και δεν θα αναλάβουν υπηρεσία, θα πρέπει να αποστείλουν σχετική υπεύθυνη δήλωση.